Bouw samen of neem deel aan een woongroep

Wij helpen en brengen groepen mensen bij elkaar om woongroepen te realiseren om vervolgens een gebouw te maken, heb jij interesse om een woongroep te beginnen, deel te nemen of om onze organisatie helpen op poten te zetten? Meld je dan nu aan!

Onze visie

Ambassador’s Suites is een organisatie (incubator) die groepen mensen bij elkaar brengt of helpt om een bewonersgroepen te realiseren waar bewoners aan het roer staan bij het bepalen van de faciliteiten, ruimtes, betaalbaarheid en de algehele dynamiek van de omgeving waarin ze leven in samenwerking met bedrijven.

Onze visie is om gebouwen te creëren die werken als hubs waarin meerdere faciliteiten en mogelijkheden samenkomen en je als bewoner de kans hebt om te delen, te ontwikkelen en werken wanneer het voor je uitkomt en wilt. Wij zien dat als de meest duurzame vorm van wonen en bouwen met daarbij de mogelijkheid om gemakkelijk aanpassingen te maken wanneer de wensen van de bewoners veranderen. De voorbeelden hoe zulke hubs eruit kunnen komen te zien staan op deze website en dienen ter inspiratie want elke bewonersgroep houdt zelf de keuze tot het uiteindelijke ontwerp. Door het aanbieden van verschillende diensten kunnen wij een bewonersgroep van A tot Z begeleiden, van samenstelling tot oplevering van een gebouw.

Wij zoeken hiervoor mensen die samen met ons willen werken om diverse bewonersgroepen te realiseren of deel uit willen maken van een bewonersgroep zowel in Nederland als het buitenland. Elke bewonersgroep die wij helpen en vormgeven willen wij met de onderstaande kernwaarden gaan oprichten waarvan iedere deelnemer dan Ambassadeur van wordt en net als in een suite bestaat uit aaneengesloten onderdelen vandaar de naam Ambassador’s Suites.

Duurzaam door delen

Matchen en wijzigen middels configurators

Mix tussen bewoners en bedrijven (startups)

Zelfvoorzienend door faciliteiten

Meld je aan

Meld je aan wanneer je een bewonersgroep wil starten of in een bewonersgroep wil wonen of onze organisatie wil versterken. Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Belangrijk om te weten dat wanneer je het formulier invult jezelf nergens toe verplicht, wij nemen alleen contact met je op zodat we samen kunnen bepalen hoe we verder gaan.

Aanmelden

  Voornaam
  Achternaam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Ik ben geïnteresseerd in
  Mijn voorkeur voor steden zijn (meerdere selecties is mogelijk)
  Additioneel bericht

  Het Proces

  Matchen van bewoners en wensen

  Door onze tools specifieke bewonersgroepen maken met een grote percentuele mate van overeenkomsten

  De organisatie, locatie, structuur, en faciliteiten bepalen

  Het bepalen van de organisatie, locatie(s), het frame van het gebouw en de faciliteiten op basic van wensen en betaalbaarheid.

  Financiering, bouwen en onderhouden

  Bepalen van financiering, te bouwen en vervolgens het onderhouden ervan, Waarbij wij ook in het geval van onderhouden en veranderen van tussentijdse wensen betrokken blijven en annpassingen doen.

  error: Content is protected !!